TanssiKympissä kausimaksun maksaneet asiakkaat saavat yhteistyökumppaneiltamme alla olevat edut!

 

 
lataus.png

Erttavettu

Suomalainen työ nousee yhä enemmän arvoonsa ja mielellään kannatamme kotimaista työtä ja laatua. Yhteistyö Erttavetun kanssa alkoi itsestään monen vuoden tuttavuuden ja valmennuksen myötä. Pian Tanssikoulusta saa Erttavetun valmistamia meikkipusseja, kenkäpusseja, treenikasseja, pyyhkeitä ja paljon muuta. Kaikki tuotteet varustettu tietenkin TanssiKympin logolla. Nyt on hyvä syy lähteä shoppailemaan!


Pysy siis kuulolla!alemana-logo.jpg

Alemana Dance Center

Alemana on suomalainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1978 Marja-Leena Laamasen toimesta. Aloitimme tanssikengistä, mutta jo varhain lisäsimme valikoimaamme Swarovskin tuotteet sekä kankaat ja koristeet. Laajasta valikoimastamme löytyvät tätä nykyä kaikki tarvittavat kenkätarvikkeet, vaatteet, kankaat ja koristeet niin tanssijoille, luistelijoille kuin voimistelijoille. Tänä päivänä toimintaamme kuuluvat kaksi hyvin varusteltua myymälää, verkkokauppa sekä kymmennittäin myyntiesittelyitä ympäri Suomea läpi vuoden.

Asiakkaanamme saat 10% alennusta myymälän valikoimasta


unnamed.jpg

Fysikaalinen hoitolaitos

Markus Linna

Tätä palvelua tarvitsemme ihan kaikki. Nimittäin hyvää hierojaa on vaikea löytää. Tässä siis alan ehdoton ammattilainen. Markus on urheillut koko ikänsä ja tällä hetkellä kilometrit vapaa ajalla taittuvat tanssin parissa. Markus on toiminut useita vuosia Suomen yleisurheilumaajoukkueen fysioterapeuttina, joten kokemusta löytyy urheilijoista työssäkäyviin ja vanhuksiin. Varaa aikasi!


Asiakkaanamme saat kaikki hieronnat -15% alennuksella.

 
 
Näyttökuva 2018-12-22 kello 17.28.55.png

Tiatar

Hemmottelua ja omaa aikaa naisille. Tiatarin yrittäjä Tia on Vihtavuoressa työskentelevä kauneuden luonnon ammattilainen. Hän taikoo kynnet niin käsiin kun varpaisiin ja saa ripset näyttämään ennen näkemättömän ihanilta. Tia on myös osana tanssiperhettämme monien vuosien ajalta.


TanssiKympin asiakkaana saat

Ripset 70€ (norm.80€)

Huollot 60€ (norm 70€ )

Kynnet aina 50€ (norm eka 65€, huolto 55€)


Haluatko TanssiKympin yhteistyökumppaniksi, ota yhteyttä!