SOOLOTUNNIT

 

Lasten La Zumba

La Zumbasta tykkää kaikki lapset! Tunneilla leikitään hiki pintaan, zumbataan hyvien biisien tahtiin ja venytellään kehoa notkeammaksi. Monipuolinen tunti täynnä musiikkia, iloa ja haasteita. Rytmitaju ja koordinaatiotaidot kehittyvät. Ehdottomasti kannattaa kokeilla!


solo kids

Mukailee kilpatanssin alkeita mutta nyt tanssitaan yksin ryhmässä. Luvassa pieniä koreografioita, kehon hallintaa sekä käyttöä ja ryhmässä tekemistä. Musiikin ja liikkeen yhteen sovittamista. Takuulla kivaa ja sopii tytöille ja pojille. Tule mukaan hauskaan menoon!! 


Aikuisten ja nuorten la zumba

Tällä la zumba tunnilla ei tarvitse odotella hien tuloa. Hauska tapa liikkua hyvän musiikin ja askelkuvioiden tahdissa. Ei tarvitse opetella mitään ulkoa – seuraat vain perässä. Annat kehon vapautua liikkeisiin ja nautit tanssista. Eikä sekään ole niin justiinsa jos tekee vähän omia askeleitaan. Pääasia on, että on mukavaa ja kunto kohenee. Tunnilla teemme lihaskuntoa, zumbaamme ja loppuun aina kevyet venyttelyt.


Sennujumppa

Liikkuminen pitää kropan kunnossa ja nivelet vetreinä. Sennujumppa on oiva muoto laittaa itsensä liikkeelle ja vähän haastaa itseään. Teemme helppoja liikkeitä, joihin jokainen pystyy ja jokainen tekee ne omalla tasollaan. Teemme lihaskuntoa, tasapainoharjoitteita, liikkuvuutta ja venyttelyä. Hyvä musiikki soi taustalla ja jumpan jälkeen tarjoillaan vielä kahvia ja pullaa.


senior latin 60+

Tanssin iloa parhaimmillaan. Tehdään helppoja liikkeitä tuttujen musiikkiin tahtiin. Mikään liikkeistä ei ole liian vaikeaa ja tunnilla aina edetään ryhmän mukaan. Koordinaatio, tasapaino, lihakset ja mieli kehittyy ihan huomaamatta. Tanssi on tutkitusti parasta liikuntaa koko keholle. 


LATIN LADIES basic

Onko puolisonne kadonneet autotalliin? Tai muuten vain eivät ole halukkaita lähtemään tanssimaan. Ei hätää! Nämä tunnit tarjoavat ratkaisun ongelmaan. Tunneilla tanssitaan yksin ja voit keskittyä vain itseesi ja unohtaa arjen huolet ja kiireet. Pääset nauttimaan hyvistä lattarirytmeistä ja hikoilemaan tanssin tuoman sykkeen tahdissa. Tunneilla rakennetaan ryhmälle sopivan haastavia koreografioita ja tanssitaan sydämen täydeltä!


latin ladies Bronze

Tanssikärpänen on jo päässyt puraisemaan ja lattarit ovat läytäneet tien sydämeesi. Olet saanut jo tunteen ja tietämyksen lattareiden perusteisiin. Lähdemme kehittämään liikettä, käsiä ja rytmejä pidemmälle. Pääset haastamaan itseäsi yhä enemmän ja oppimaan mihin kaikkeen keho pystyykään. Tämähän on parasta! Tarkoitettu keväällä aloittaneille tai jo aiemmin tanssineille.


Cross-kiertoharjoittelu

Kiertoharjoittelutunti aloitetaan yksinkertaisella alkulämmittelyllä. Kiertoharjoittelu osioissa jokainen liikepatteri kestää noin minuutin. Vuorottelemme lihaskuntoa ja sykkeen nostoa. Tunti sopii kaikentasoisille liikkujille, miehille ja naisille. Itse voit päättää kuinka kovaa ja millä tasolla treenaat. Hapenotonkyky kehittyy sekä kroppa kiinteytyy. Loistava tapa kehittää kestävyyttä ja lihaskuntoa.


Kehonhuolto

Tuntuuko että aikaa ei riitä itsensä kunnossa pitoon. Tulee hoidettua kroppaa vasta kun johonkin sattuu. Tässä on oiva mahdollisuus antaa itselle hetki aikaa ja pureutua omiin heikkoihin kohtiin. Tunnilla kroppa vahvistuu ja kireydet aukeavat. Voit itse säädellä kuinka rankan tunnista haluat. Säännöllisellä työllä huomaat varmasti eron! 


Let’s Dance

Tämä tunti tarjoaa varmasti tanssinriemua ja monipuolisuutta riittää. Tunnilla pääsee nimittäin pureutumaan mm. katutanssin, hip hopin old schoolin ja cheerdancen maailmaan. Pieniä koreografioita, tyyleille ominaista liikkumista ja paljon muuta hauskaa. Kehittää monipuolisesti koko kehoa, kordinaatiota ja rytmitajua. Ihan huippu menoa tiedossa tytöille ja pojille. Tule siis mukaan!

 

PARITANSSIT

 

Paritanssin alkeet

Tuleeko juhlissa tallottua liikaa varpaille tai muuten vaan rohkeus puuttuu lähteä tanssin pyörteisiin. Tai haluat muuten vain oppia tanssimaan. On motivaattorisi mikä tahansa, niin tämä tunti sopii sinulle! Kurssilla keskitytään perusaskeleiden harjoitteluun, kehon hallitsemiseen ja yhdessä tanssimiseen. Käymme kurssilla lävitse kuusi eri tanssia. Valssi, Tango ja Quickstep sekä Samba, Cha-cha ja Jive.


Paritanssin jatkokurssi

Täällä lähdemme jalostamaan alkeista saatua hyvää perustaitoa. Kurssilla lisäämme tansseihin askelkuvioita ja lisäksi kehitämme teknillistä osaamista.


LASTEN KILPATANSSI- Tulossa jälleen keväällä 2020

Haluaisitko tanssia kun tähdet tv:ssä. Saada kimaltavia asuja ja liidellä lattian halki. Se on mahdollista! Kilpatanssin alkeet on ryhmä, jossa jokainen lapsi pääsee haastamaan itseään. Tunneille kehittyy koordinaatio ja rytmitaju kunnon ohella. Kurssilla opetellaan kuusi tanssia, Valssi, Tango ja Quickstep sekä Samba, Cha-cha ja Jive. Jos tunneille tulee parin kanssa, tai sellaisen sieltä löytää, niin tämän jälkeen on mahdollista lähteä kilpailemaan tanssikilpailuihin. Mutta oli siis paria tai ei niin rohkeasti tunneille mukaan oppimaan tanssin salat.


E-A RYHMÄ

Tässä ryhmässä välillä hiotaan jo liikkeitä sormenpäihin asti ja etsitään oikeanlaisia tunnetiloja ilmentämään tanssin tarinaa. Mutta kaiken tanssin perusta on perustekniikka ja oikeat liikeradat, joita harjoitellaan koko tanssitaipaleen ajan. Ryhmässä treenaavat kilpailu-uraansa aloittelevat sekä ne jotka ovat tanssineet jo useita vuosia ja kilpailleet menestyksekkäästi. Toki mukana on myös omaksi ilokseen harrastavia, eli osallistuminen ei edellytä kilpailemista. 


PRACTISE NIGHT

Täällä pääsee testaamaan kuinka tanssit kulkevat tosi tilanteessa. Tanssitaan täysillä kaikkia 10-tanssia niin että hiki lentää ja keho kiittää. Opit väistelemään ja selviytymään yllättävistä tilanteista mitä kilpalattioilla voi olla edessä. Voit osallistua yksin ja parin kanssa. Viikottain tanssitaan sekä lattarit että vakiot. Tämä on avoin ihan kaikille, ei tarvitse olla kilpatanssija tai kokenut konkari vaan kaikki saa tulla vapaasti tanssimaan.


 

VIIKONLOPPUKURSSIT

Ilmoitamme tulevista tapahtumista ja viikonloppukursseista VIIKKOTIEDOTTEESSAMME ja TAPAHTUMA-sivulla.