Meidän opettajamme ovat kaikki ammattitaitoisia, lämminhenkisiä ja tsemppaavia!

Kirsi käyhty.

 
IMG_20180822_110647.jpg
 

Hei! Olen Kirsi, lähihoitaja, kahden reippaan koululaistytön äiti sekä yltiöeläinrakas hyvinvointialan yrittäjä.

Ammatiltani olen lähihoitaja, valmistunut keväällä 2000 Jyväskylän sosiaali- ja terveysalan oppilaitoksesta. Sairaanhoitaja opintoja on myös osin takana Jyväskylän ammattikorkeakoulussa syksystä 2000 vuoden 2001 puolelle, jonka jälkeen aloitin vakituisen työn Jyväskylän kaupungilla, lähihoitajan työtehtävissä. Hoitoalalla olen ehtinyt työskentelemään yhteensä reilusti yli viisitoista vuotta.

Taustallani ovat myös monien liikuntaryhmien ohjaustyöt, joita ohjaan ennemmin harrastusmielessä, ilon ja hyvän fiiliksen siivittämänä. Näin ollen sydämen asianani on myös liikuttaa eri-ikäisiä ihmisiä. 

Vapaa-aikani painottuu myös paljon erilaisiin liikunnallisiin harrastuksiin, nyt myös tanssien opetteluun ja oppimiseen.

 Luonto ja eläimet ovat lähellä sydäntä. Luonto ja sen hiljaisuus antaa paljon voimia niin työhön kuin omaan arkeenkin. Sosiaalisen luonteeni kautta minua on hyvin helppo lähestyä. Rakkaimpana ja tärkeimpänä työni kuvana koen voivani olla ihmisten lähellä auttamassa, tukemassa ja kannustamassa elämässä eteenpäin, myös näin liikunnallisin fiiliksin!

Nähdään tunneillani!


Aurora ruth


Olen Aurora ja oon 18-vuotias. Opiskelen lukiossa ja valmennan cheerleadingia sekä cheertanssia. Tanssinopettajana pyrin olemaan mahdollisimman kannustava sekä innostava, jotta jokaisella on mukava tulla tunneille.


smilla barkman


Olen Smilla, ja oon 18-vuotias katutanssija jyväskylästä. Tanssin katutanssia kahdessa SM-ryhmässä sekä erityiskoulutusryhmässä. Tanssinopettajana haluan luoda positiivisen ilmapiirin uuden oppimiseen sekä motivoida lapsia yrittämään parhaansa